Övriga frågor
Gör dig redo för fjärrhjälp
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har valt vår tjänst Remote Assistance hjälper den här guiden dig att förbereda dig inför din session med vårt team av specialister. Låt oss se till att du kommer igång på nolltid!

Vad händer efter att jag har bokat en fjärrsession?

1. När du har slutfört din bokning kommer en inbjudan till TeamViewer-sessionen att skickas till dig via e-post. Du kan förvänta dig att få denna inbjudan i god tid före din bokade tid, men inte senare än 5 minuter innan.

2. Klicka på länken i inbjudan och följ steg-för-steg-instruktionerna för att ladda ner Teamviewer och sedan ansluta till din fjärrassistanssession.

3. Det var allt! Nu är det bara att vänta på den reserverade tiden.

4. När det är dags kommer en TeamViewer-ruta att visas på din datorskärm. Den frågar om du vill ansluta till sessionen. Ge ditt godkännande och vi är redo att börja!

Förbered dig för sessionen

1. Var uppmärksam på skärmen under hela sessionen.

2. Se till att datorn är fulladdad och att internetanslutningen är stabil.

3. Försök att vara i en miljö där distraktioner är minimala.

Bra att veta

• Du måste ha ett konto tillgängligt för den programvara du installerar.

• Fjärrhjälp kräver inga telefonsamtal; all konversation sker via TeamViewer-chatt.

• Vi kommer aldrig att ha tillgång till dina inloggningsuppgifter. Inloggning till konton eller liknande får du göra själv.

• Vi kommer aldrig att radera applikationer, bekräfta villkor etc. utan ditt godkännande.

• Du kommer att behöva ladda ner TeamViewer, programvaran som ansluter en tillfällig länk mellan datorer för fjärrstyrning.

• Vi kan inte ge en ungefärlig varaktighet för fjärrhjälpen; beroende på många olika faktorer som din internethastighet eller eventuella fel som kan uppstå.

• Det är viktigt att du kommer i tid. Avbokning måste ske 12 timmar före den bokade tiden. Ingen återbetalning kommer att ges för missade avbokningar eller missade fjärrhjälpssessioner.

• Observera att fjärrhjälp endast omfattar installation av den programvara du beställt från oss eller annan felsökning som tydligt har överenskommits. Tjänsten omfattar inte hjälp med andra datorproblem som inte specificeras i avtalet.

Om du har några frågor om din fjärrassistanssession kan du kontakta vårt supportteam på [email protected].

Vi förbehåller oss rätten att omboka eller ändra den bokade tiden för fjärrhjälp. Om detta blir nödvändigt kommer vi att informera dig minst 12 timmar före den schemalagda tiden. Observera att vi kan bli försenade till den bokade tiden på grund av omständigheter utanför vår kontroll, såsom strömavbrott eller liknande. Om sådana situationer uppstår kommer vi att meddela dig i god tid eller sträva efter att hitta en alternativ lösning.