Betalning & leverans
Vad ingår i beställningen?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Några minuter efter ditt köp kommer du att få ett e-postmeddelande med en orderbekräftelse som innehåller information om din beställning. Allt du behöver i ett enda e-postmeddelande! Vi gör det enkelt för dig att hitta allt du behöver på en gång.

Ditt köp inkluderar följande:

• En produktnyckel/licens för den specifika produkt du beställt (t.ex. Windows 10 Pro, Microsoft Office).

• Detaljerade installations- och aktiveringsinstruktioner skickas via e-post.

• Direkt nedladdning av programfilerna.

• PDF-faktura (används t.ex. av företag för bokföringsändamål)

• Tillgång till prioriterad kundsupport om du har några frågor eller stöter på problem under installations- och aktiveringsprocessen.

Förutom ditt köp erbjuder vi också en 100% produktgaranti på alla beställningar:

• Certifierad och fullt utrustad programvara

• Prisgaranti på all programvara

• Levereras direkt till din e-post

• Livstids funktionsgaranti

Observera att ditt köp inte inkluderar någon fysisk media, såsom en CD eller USB-enhet, eftersom programvaran vanligtvis laddas ner från den officiella programvaruleverantörens webbplats eller via en tillhandahållen länk.