Min produktnyckel fungerar inte
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om din produktnyckel inte fungerar finns det några saker du kan prova innan du kontaktar supporten. Kontrollera först att du har följt instruktionerna för din specifika produkt noggrant och att du följer instruktionerna för rätt operativsystem. Du hittar alla instruktioner på den här länken.

Dubbelkolla sedan att du har köpt rätt produktnyckel för den produkt du försöker aktivera. Kontrollera till exempel att du har köpt rätt version av Windows. Du kan inte aktivera Windows 10 Pro med en Home-nyckel eller uppgradera från Home till Pro med en OEM-licens.

Om du har kontrollerat allt och produktnyckeln fortfarande inte fungerar, vänligen rapportera problemet genom att klicka på knappen nedan och fylla i formuläret.