Behöver jag ett USB-minne för att installera Windows?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att göra en ren installation av Windows behöver du ett USB-minne med en kapacitet på minst 8 GB. USB-minnet kommer att användas för att skapa ett startbart installationsmedia, som du kommer att använda för att installera Windows på din dator.

Dessutom behöver du en giltig licensnyckel för den version av Windows som du installerar. Detta kan vara antingen en Retail- eller OEM-licensnyckel. Du kan köpa en Windows-licensnyckel här.

Observera att en ren installation raderar all data på hårddisken, så se till att säkerhetskopiera och flytta alla viktiga filer till en extern hårddisk eller molnlagring innan du fortsätter.