Kommer en ren installation av Windows att leda till dataförlust?
Kommer en ren installation av Windows att leda till dataförlust?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vid en ren installation av operativsystemet kommer alla filer och program att gå förlorade. Vi rekommenderar att du sparar dina viktiga filer i molnet eller på en extern hårddisk innan du fortsätter med installationen och sedan överför dem tillbaka när installationen är klar.

Program måste installeras om efter den rena installationen, eftersom de kan ha kompatibilitetsproblem med nyare versioner av Windows. En ren installation rekommenderas för optimal kompatibilitet och stabilitet.

Det är möjligt att utföra en installation utan att förlora data, men vi erbjuder inte support för denna metod eftersom den kan orsaka problem och resultaten är osäkra. Vi rekommenderar starkt en ren installation, som underlättas av våra steg-för-steg-instruktioner och kostnadsfri teknisk support som ingår i varje köp. Kom igång på nolltid!