Kan jag använda samma USB-minne för att installera Windows på en annan dator?
Kan jag använda samma USB-minne för att installera Windows på en annan dator?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ja, det är möjligt att använda samma USB-minne som du använde för att skapa installationsmediet på en dator för att installera Windows på en annan dator. Sätt i USB-minnet i den andra datorns USB-port, starta om datorn och starta från USB-minnet för att påbörja installationsprocessen.

Observera att du behöver en giltig licensnyckel för den version av Windows som du installerar på den andra datorn. Tänk också på att installationsprocessen raderar all data på hårddisken, så se till att säkerhetskopiera alla viktiga filer innan du fortsätter.