Vilka är alternativen för aktivering av programvaran?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Aktivering av våra programvaror kan göras antingen online eller på datorn, beroende på den specifika produkten. I den produktdokumentation som medföljde din beställning finns anvisningar om hur du aktiverar din programvara. Du hittar all produktdokumentation här.

Observera att vi inte erbjuder telefonaktivering för vår programvara eller några andra produkter. Om du stöter på problem med aktiveringen kan du kontakta vår kundsupport för hjälp via Messenger-ikonen i det nedre högra hörnet.