Alle samlingerTips og funktioner
Sådan fabriksnulstilles indstillingerne i Windows 10/11
Opdateret over en uge siden

Nulstilling af indstillingerne på din Windows-pc kan løse mange problemer og forbedre ydeevnen. Sådan udfører du en fabriksnulstilling på Windows 10 og 11, så dine filer forbliver intakte.

Windows 10:

1. Åbn Indstillinger: Klik på Start-knappen, og vælg derefter "Indstillinger" (tandhjulsikonet).

2. Gå til Opdatering og sikkerhed: Vælg "Update & Security" og derefter "Recovery".

3. Start nulstilling: Klik på "Kom i gang" under "Nulstil denne pc." Vælg "Behold mine filer" for at nulstille uden at miste personlige filer.

Windows 11:

1. Få adgang til Indstillinger: Tryk på Win + I, eller vælg Indstillinger i menuen Start.

2. Find gendannelsesmuligheder: Naviger til "System"> "Gendannelse", og klik på "Nulstil pc."

3. Vælg at beholde filer: Vælg "Behold mine filer" for en nulstilling, der bevarer dine personlige filer.

Vigtige bemærkninger:

• Sørg for, at din enhed er tilsluttet under nulstillingen.

• Selvom dine filer vil blive gemt, er det klogt at tage backup af vigtige data på forhånd.

• Nulstillingsprocessen geninstallerer Windows, fjerner apps og indstillinger, men beholder personlige filer.

• Denne metode genopliver dit system, samtidig med at den beskytter dine dokumenter og medier.