Alle samlingerInstallation og aktivering
Kan jeg bruge det samme USB-stik til at installere Windows på en anden computer?
Kan jeg bruge det samme USB-stik til at installere Windows på en anden computer?
Opdateret over en uge siden

Ja, det er muligt at bruge det samme USB-stik, som du brugte til at oprette installationsmediet på en computer, til at installere Windows på en anden computer. Sæt USB-nøglen i den anden computers USB-port, genstart computeren, og start fra USB-nøglen for at begynde installationsprocessen.

Bemærk, at du skal bruge en gyldig licensnøgle til den version af Windows, du installerer på den anden computer. Husk også, at installationsprocessen sletter alle data på harddisken, så sørg for at sikkerhedskopiere alle vigtige filer, før du fortsætter.