Alle samlingerTips og funktioner
Sådan finder du computerspecifikationer (Mac & Windows)
Opdateret over en uge siden

Til Windows:

Hurtigt tip:

Tryk på knappen ovenfor for at få direkte adgang til Om indstillinger (virker kun på Windows 10 & 11)

1. Åbn menuen Start: Klik på Windows-ikonet i bunden af skærmen. Dette vil åbne Start-menuen.

2. Skriv "Systeminformation": Skriv "System Information" i søgefeltet, og klik på det matchende resultat. Dette vil åbne vinduet "System Information".

3. Gennemgå specifikationerne: I vinduet "System Information" kan du se en oversigt over din computers specifikationer, herunder operativsystem, processor, installeret hukommelse (RAM), systemmodel og systemtype.

4. Udforsk yderligere detaljer: Hvis du vil se mere detaljerede oplysninger om dine hardwarekomponenter, kan du udvide kategorierne i venstre sidepanel. Nogle almindelige kategorier omfatter "Hardwareressourcer", "Komponenter" og "Softwaremiljø". Klik på en kategori for at se de relaterede specifikationer.

Du kan også skrive "Om" i søgefeltet, som vil føre dig til din computers specifikationer.

Til MacOS:

1. Klik på Apple-ikonet: Find Apple-logoet i øverste venstre hjørne af skærmen, og klik på det. Dette vil åbne en dropdown-menu.

2. Vælg "Om denne Mac": Klik på "Om denne Mac" i dropdown-menuen. Der åbnes et nyt vindue, som viser din Macs specifikationer.

3. Gennemgå specifikationerne: Fanen "Oversigt" viser din Macs model, processor, hukommelse, grafik og serienummer. For at få yderligere oplysninger skal du klikke på knappen "Systemrapport", som åbner vinduet "Systeminformation".

4. Udforsk yderligere detaljer: I vinduet "Systeminformation" kan du se detaljerede specifikationer for hardwarekomponenter, såsom lager, hukommelse og netværksindstillinger. Brug venstre sidepanel til at navigere mellem forskellige kategorier.