Min produktnøgle virker ikke
Opdateret over en uge siden

Hvis din produktnøgle ikke virker, er der et par ting, du kan prøve, før du kontakter supporten. Først skal du sikre dig, at du har fulgt instruktionerne for dit specifikke produkt nøje, og at du følger instruktionerne for det korrekte operativsystem. Du kan finde alle instruktionerne på dette link.

Dernæst skal du dobbelttjekke, at du har købt den korrekte produktnøgle til det produkt, du forsøger at aktivere. Sørg f.eks. for, at du har købt den rigtige version af Windows. Du kan ikke aktivere Windows 10 Pro med en Home-nøgle eller opgradere fra Home til Pro med en OEM-licens.

Hvis du har tjekket alt, og produktnøglen stadig ikke virker, bedes du rapportere problemet ved at klikke på knappen nedenfor og udfylde formularen: