Alle samlingerBetalinger og levering
Hvad er inkluderet i ordren?
Opdateret over en uge siden

Et par minutter efter dit køb modtager du en e-mail med en ordrebekræftelse, der indeholder detaljer om din bestilling. Alt, hvad du har brug for, i én e-mail! Det gør det nemt for dig at finde alt, hvad du har brug for, på én gang.

Dit køb omfatter følgende:

• En produktnøgle/licens til det specifikke produkt, du har bestilt (f.eks. Windows 10 Pro, Microsoft Office).

• Detaljerede installations- og aktiveringsinstruktioner leveres via e-mail.

• Direkte download af programfilerne.

• PDF-faktura (bruges f.eks. af virksomheder til regnskabsformål)

• Adgang til prioriteret kundesupport, hvis du har spørgsmål eller støder på problemer under installations- og aktiveringsprocessen.

Udover dit køb tilbyder vi også en 100% produktgaranti på alle ordrer:

• Certificeret og fuldt funktionsdygtig software

• Prisgaranti på al software

• Leveres direkte til din e-mail

• Livstidsgaranti på funktionalitet

Registreret Microsoft-partner.

Bemærk venligst, at dit køb ikke omfatter fysiske medier som f.eks. en cd eller et USB-drev, da softwaren typisk downloades fra den officielle softwareudbyders hjemmeside eller via et medfølgende link.