Alle samlingerAndre spørgsmål
Hvad er en produkt-/licensnøgle?
Opdateret over en uge siden

En Product Key/License Key er en unik kombination af bogstaver og tal, der aktiverer et softwareprodukt. Den fungerer som en digital identifikator, der verificerer ægtheden af den købte software og autoriserer brugen af den.

Når du køber software, vil du modtage en produktnøgle/licensnøgle, som du skal indtaste under installationsprocessen for at registrere og aktivere softwaren. Uden en gyldig produktnøgle/licensnøgle vil du ikke kunne bruge softwaren ud over prøveperioden eller den begrænsede funktionalitet.

Det er vigtigt at opbevare din produktnøgle/licensnøgle sikkert, da det er et værdifuldt aktiv, der beviser, at du ejer en legitim kopi af softwaren. Hvis du mister din produktnøgle/licensnøgle, kan du muligvis ikke geninstallere eller genaktivere softwaren.

Sammenfattende er en produktnøgle/licensnøgle en afgørende komponent i softwareaktivering og ejerskab, så du kan få adgang til den fulde funktionalitet i den software, du har købt.