Alle samlingerOffice FAQ
Office-pakker vs Microsoft 365 - hvad er forskellene?
Opdateret over en uge siden

Microsoft Office Suite og Microsoft 365 er begge udviklet af Microsoft, men der er en vigtig forskel mellem de to. Office Suite følger en engangskøbsmodel, så du kan eje softwaren på ubestemt tid, mens Microsoft 365 er abonnementsbaseret og kræver månedlige eller årlige betalinger for fortsat adgang.

Office Suite er en fremragende mulighed for dem, der søger pålidelige og robuste tekstbehandlings-, regnearks- og præsentationsværktøjer. Den indeholder veletablerede programmer som Word, Excel og PowerPoint, som millioner af mennesker verden over har tillid til og bruger.

En af de største fordele ved Office-pakken er, at den giver fuld kontrol over softwaren. Som ejer kan du bruge den på ubestemt tid uden at skulle have et abonnement, hvilket eliminerer bekymringer om at miste dokumentadgang på grund af et udløbet abonnement. Office Suite er også ideel til brugere, der ikke har brug for Microsoft 365's ekstra funktioner, da mange måske ikke har brug for samarbejds- eller automatiseringsplatforme.

Samtidig giver Office Suite avancerede funktioner til dem, der har brug for dem, såsom Excel-makroopbygning, integration med andre programmer og samarbejdsfunktioner i realtid.

Hvis du er på udkig efter pålidelige og kraftfulde værktøjer til tekstbehandling, regneark og præsentation med fuld kontrol over softwaren, er Office Suite det rigtige valg. Den udstyrer dig med alt, hvad du behøver for at skabe professionelle dokumenter og samarbejde med andre uden at belaste dig med unødvendige funktioner eller omkostninger.

Vi anbefaler Microsoft Office 2021 Professional Plus (PC) som en fremtidssikret og stabil pakke, der indeholder alle de Office-programmer, du kan få brug for! Læs mere her.

Til vores værdsatte Mac-brugere anbefaler vi Microsoft Office 2021 Home & Business (MAC). Læs mere her.

Funktioner i Microsoft 365, som ikke findes i Office-pakken

Microsoft 365 tilbyder en række ekstra funktioner, som ikke er tilgængelige i Office-pakken. Her er nogle af de vigtigste:

• OneDrive: OneDrive er en cloud-tjeneste, der giver dig mulighed for at gemme og synkronisere dine filer, hvilket giver adgang fra enhver enhed med en internetforbindelse.

• Exchange Online: Med denne e-mailtjeneste, der er inkluderet i Microsoft 365, kan du oprette professionelle e-mailadresser og administrere din e-mail.

• SharePoint Online: SharePoint Online er en samarbejds- og dokumentstyringsplatform, der giver dig mulighed for at oprette og dele hjemmesider, dokumentbiblioteker, lister og andet indhold med brugerne.

• Power BI: Som et dataanalyse- og visualiseringsværktøj giver Power BI dig mulighed for at oprette interaktive rapporter og diagrammer ved hjælp af dine data.

• Power Automate: Dette værktøj til automatisering af workflows hjælper dig med at skabe automatiserede flows til håndtering af opgaver og dataindsamling.

• PowerApps: PowerApps giver dig mulighed for at oprette og implementere mobile og webbaserede apps til forskellige formål, herunder forretningsprocesser, projekter og kundeservice.

Men hvis du ikke har brug for Microsoft 365's ekstra funktioner og foretrækker at eje softwaren på ubestemt tid, er Office-pakken et bedre valg. Office 2021, den nyeste Office-pakke, tilbyder en række forbedringer og nye funktioner, der forenkler dine opgaver.

Så hvis du søger en omkostningseffektiv og fleksibel mulighed for at håndtere dine forretnings- og personlige dokumenter, er Office-pakken det ideelle valg for dig.