Gør det muligt at installere apps overalt på Windows

Fejlmeddelelse: Den app, du forsøger at installere, er ikke en Microsoft-verificeret app.

Opdateret over en uge siden

Når man downloader programmer via webbrowsere som Chrome på Windows, kan man blive mødt af en sikkerhedsprompt, der indikerer, at softwaren ikke er verificeret af Microsoft. Denne beskyttelsesforanstaltning har til formål at sikre, at downloads primært kommer fra Microsoft Store.

Følg disse trin for at tillade installation af apps, der ikke er verificerede i både Windows 10 og Windows 11:

Trin 1: Åbn indstillinger

Tryk på Windows-tasten + I for at åbne appen Indstillinger, eller søg efter "Indstillinger" i søgefeltet.

Trin 2: Naviger til app-indstillinger

• På Windows 10: Gå til "Apps", og vælg derefter "Apps og funktioner" i sidepanelet.

• På Windows 11: Gå til "Apps", og vælg derefter "Avancerede app-indstillinger" i sidepanelet.

Trin 3: Skift installationsindstillinger

Find den indstilling, der styrer, hvor du kan hente apps fra. Den kan hedde"Vælg hvor du vil hente apps" eller lignende. Skift denne indstilling til"Hvor som helst".