Alle samlingerInstallation og aktivering
Sådan aktiverer du din Windows-produktnøgle
Opdateret over en uge siden

Vælg Start og derefter Indstillinger > System > Aktivering.

Eller tryk på knappen nedenfor for at gå direkte til aktiveringsindstillingerne.

Bemærk, at du først skal installere Windows-operativsystemet, før du kan aktivere det med en produktnøgle. Du skal f.eks. installere Windows 10 Home, før du aktiverer det med din Windows 10 Home-produktnøgle. Installationsvejledningen finder du her.

Har du oplevet problemer med aktiveringsfejl?

Kontakt venligst vores supportteam via messenger-knappen i nederste højre hjørne.