Alle samlingerInstallation og aktivering
Sådan opgraderer du fra Windows Home til Pro
Opdateret over en uge siden

Bemærk venligst, at du kun kan opgradere med en Retail-licens. Du kan ikke opgradere med en OEM-licens.

Til Windows 10

1. Vælg Start > Indstillinger > Opdatering og sikkerhed > Aktivering.

2. Under"Opgrader din udgave af Windows" skal du vælge"Skift produktnøgle".

3. Indtast din Windows 10 Pro-produktnøgle.

4. Vælg"Næste" for at starte opgraderingen til Windows 10 Pro.

Hvis du ikke har en Windows 10 Pro-nøgle, kan du købe en her.

Til Windows 11

1. Vælg Start > Indstillinger > System > Aktivering.

2. Vælg"Skift produktnøgle", og indtast derefter din Windows 11 Pro-produktnøgle.

3. Vælg"Næste" for at starte opgraderingen til Windows 11 Pro.

Hvis du ikke har en Windows 11 Pro-nøgle, kan du købe en her.

Har du oplevet problemer med aktiveringsfejl?

Hvis du får en fejlkode: 0xC004F050, bedes du læse denne artikel for at løse den.

Hvis du får en fejlkode: 0x80070490, bedes du læse denne artikel for at løse den.

Hvis du har andre fejlkoder, bedes du kontakte vores supportteam via messenger-knappen i nederste højre hjørne.