Alle samlingerBetalinger og levering
Jeg har ikke modtaget min ordre
Opdateret over en uge siden

Når du køber software fra Keytive.com, modtager du softwaren digitalt i form af en produktnøgle, som bliver sendt til dig via e-mail sammen med instruktioner efter købet. Hvis du ikke kan finde din produktnøgle i din indbakke, bedes du tjekke din spam-mappe.

Hvis du stadig ikke kan finde den eller ikke har modtaget den, skal du straks kontakte os via messenger-ikonet i nederste højre hjørne, så hjælper vi dig.

Alt, hvad du har brug for, er inkluderet i ordrebekræftelsen.