Alle samlingerWindows FAQ
OEM vs Retail: Hvad er forskellen?
Opdateret over en uge siden

Funktioner

Både OEM- og Retail-versioner tilbyder de samme funktioner, opdateringer og funktioner, hvilket giver den fulde Windows-oplevelse.

Hardware-ændringer

Med en Retail-licens kan du udskifte alle dele af din computer. En OEM-licens giver dig dog kun mulighed for at udskifte alle dele undtagen bundkortet, da licensen er bundet til det.

Opgraderinger

Opgradering fra Home til Pro er kun mulig med en Retail-licens.

Licensoverførsler

En Retail-licens kan flyttes til en anden computer (én ad gangen), mens en OEM-licens er bundet til den aktiverede computer og ikke kan overføres.

Støtte

Indehavere af Retail-licenser kan kontakte Microsoft Support for at få hjælp til hardwarekompatibilitet eller andre problemer. OEM-licensindehavere vil blive henvist til deres enhedsproducent for at få hjælp.

Når du køber en licens fra Keytive.com, får du gratis teknisk support gennem hele processen.