Ugrás a fő tartalomra

A Windows tiszta telepítése adatvesztéssel jár?

A Windows tiszta telepítése minden fájlt és programot töröl.

Az operációs rendszer tiszta telepítése során minden fájl és program elveszik. Azt javasoljuk, hogy a telepítés előtt mentse a fontos fájljait felhőalapú tárhelyre vagy külső merevlemezre, majd a telepítés befejezése után helyezze vissza őket.

A tiszta telepítés után a programokat újra kell telepíteni, mivel kompatibilitási problémáik lehetnek a Windows újabb verzióival. A tiszta telepítés az optimális kompatibilitás és stabilitás érdekében javasolt.

Bár lehetséges adatvesztés nélküli telepítést végezni, ehhez a módszerhez nem nyújtunk támogatást, mivel problémákat okozhat, és az eredmény bizonytalan. Kifejezetten a tiszta telepítést javasoljuk, amelyet lépésenkénti útmutatónk és minden vásárláshoz járó ingyenes technikai támogatásunk egyszerűvé tesz. Kezdjen hozzá pillanatok alatt!

Választ kapott a kérdésére?