Windows-fejlkode: 0xC004F050
Opdateret over en uge siden

Oplever du fejlkode 0xC004F050, når du forsøger at opgradere fra Windows Home til Pro? Denne fejl betyder, at din nuværende Windows Home-version ikke er kompatibel med en direkte opgradering til Windows Pro. Men bare rolig, der er en nem løsning ved hjælp af en universalnøgle fra Microsoft.

Trin 1

Brug den universelle nøgle: Start opgraderingen med nøglen > VD4D4-NDBGX-MTQ2D-G2D9B-F9CKG < Dette er en universalnøgle fra Microsoft til situationer som denne.

Trin 2

Gennemfør opgraderingen: Følg standardopgraderingsprocessen ved hjælp af denne universalnøgle. Dette trin licenserer midlertidigt dit system til Windows Pro, så opgraderingen kan fortsætte.

Trin 3

Vend tilbage til din originale nøgle: Når opgraderingen er gennemført, skal du skifte tilbage til din oprindelige produktnøgle. Dette afslutter processen og sikrer, at dit system er korrekt licenseret under dine oprindelige vilkår.

Hvis ovenstående ikke virker første gang, så prøv at genstarte din pc og prøv igen.

Denne universalnøgle er gratis og kan fås direkte fra Microsofts officielle hjemmeside. Det er fuldt understøttet at bruge den til opgraderingsprocessen og sikrer en problemfri overgang fra Home- til Pro-versionen af Windows.

Hvis opgraderingen stadig ikke virker, kan der være et problem med nøglen eller processen. Brug venligst knappen "Rapporter nøgle" nedenfor for at få yderligere hjælp. Vores team vil være klar til at hjælpe dig med at løse problemet med det samme.