Alle samlingerFejlfinding
Office-fejlkode: Denne produktnøgle er allerede blevet brugt
Office-fejlkode: Denne produktnøgle er allerede blevet brugt
Opdateret over en uge siden

I denne artikel forklarer vi, hvordan du håndterer fejlkoden "This product key has already been used". Det betyder, at produktnøglen allerede er blevet aktiveret, og at du skal logge ind på din konto for at installere produktet derfra.

Denne vejledning er udelukkende til brugere af Microsoft Office 2021 Home & Business (MAC). Hvis du har købt en anden version af Office og støder på en lignende fejlkode, bedes du klikke på knappen "Rapporter nøgle" nederst for at indsende en rapport.

TRIN 1

Log ind på din konto her: https://account.microsoft.com/services

TRIN 2

Du bør nu se dit aktiverede Office under "Services & Subscriptions".

Hvis du ikke kan se den på din konto, bedes du rapportere din nøgle ved at klikke på knappen nedenfor.