Alla samlingarFelsökning
Office felkod: 30182-44 / 30015-45
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Felkoderna 30182-44 eller 30015-45 indikerar vanligtvis en konflikt med tidigare Office-installationer på din dator. Följ dessa tre steg nedan för att lösa dessa fel och framgångsrikt installera Office 2021 Professional Plus!

Steg 1: Avinstallera tidigare Office-installationer

Använd detta verktyg från Microsoft för att ta bort alla rester av tidigare Office-installationer: https://aka.ms/SaRA-officeUninstallFromPC.

Steg 2: Starta om din dator

När avinstallationsverktyget har slutfört sin process, starta om din dator. Kom ihåg att starta om (inte stänga av).

Steg 3: Installera om Microsoft Office

Efter att din dator har startats om, försök att installera Microsoft Office 2021 Professional Plus igen.

Genom att följa dessa steg bör du kunna lösa installationsfelen och få Microsoft Office 2021 Professional Plus att fungera på din dator.