Office felkod: Denna produktnyckel har redan använts
Uppdaterad denna vecka

I den här artikeln förklarar vi hur du hanterar felkoden "Denna produktnyckel har redan använts". Det betyder att produktnyckeln redan har aktiverats och att du måste logga in på ditt konto för att installera produkten därifrån.

Denna guide är endast avsedd för användare av Microsoft Office 2021 Home & Business (MAC). Om du har köpt en annan version av Office och stöter på en liknande felkod, vänligen klicka på knappen "Rapportera nyckel" längst ner för att skicka en rapport.

STEG 1

Logga in på ditt konto här: https://account.microsoft.com/services

STEG 2

Du bör nu se ditt aktiverade Office under "Tjänster och abonnemang".

Om du inte ser det på ditt konto, vänligen rapportera din nyckel genom att klicka på knappen nedan.