Windows felkod: 0xC004F050
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Får du felkod 0xC004F050 när du försöker uppgradera från Windows Home till Pro? Det här felet innebär att din nuvarande Windows Home-version inte är kompatibel med en direkt uppgradering till Windows Pro. Men oroa dig inte, det finns en enkel lösning med en universalnyckel som tillhandahålls av Microsoft.

Steg 1

Använd den universella nyckeln: Starta uppgraderingen med nyckeln > VD4D4-NDBGX-MTQ2D-G2D9B-F9CKG < Detta är en universalnyckel som tillhandahålls av Microsoft för situationer precis som denna.

Steg 2

Slutför uppgraderingen: Följ den vanliga uppgraderingsprocessen med hjälp av den universella nyckeln. Detta steg licensierar tillfälligt ditt system för Windows Pro, vilket gör att uppgraderingen kan fortsätta.

Steg 3

Återgå till din ursprungliga nyckel: När uppgraderingen har slutförts måste du växla tillbaka till din ursprungliga produktnyckel. Detta avslutar processen och säkerställer att ditt system är korrekt licensierat enligt dina ursprungliga villkor.

Om ovanstående inte fungerar första gången, försök att starta om datorn och försök igen.

Universalnyckeln är kostnadsfri och kan hämtas direkt från Microsofts officiella webbplats. Att använda den för uppgraderingsprocessen stöds fullt ut och säkerställer en smidig övergång från Home- till Pro-versionen av Windows.

Om uppgraderingen fortfarande inte fungerar kan det finnas ett problem med nyckeln eller processen. Använd knappen "Rapportera nyckel" nedan för att få ytterligare hjälp. Vårt team är redo att hjälpa dig att lösa problemet snabbt.